Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Vadesta - Ngerteni Ati

Berjuang temenan
Ngarepi kekarepan
Pengen madangi atimu
Nguripke tresnamu

Gusti sing nentokke
Aku ning kene isih tetep kanggo koe
Mang kulo sing milih
Mugo Jenengan cepet ngabulke

Reff.
Kekarepanku pengen, ngolehke
Koe sing wis nggawe ayem atiku
Mugo gusti Ndang ngijabahi

Opo koe ora sadar
Sayangku wes ra kurang-kurang
Opo koe ra ngerteni
Atiku

Aku gandeng kowe
Urip bareng dadi siji
Selawase, ora ono liyane

Reff.
Kekarepanku pengen, ngolehke
Koe sing wis nggawe ayem atiku
Mugo gusti Ndang ngijabahi

Opo koe ora sadar
Sayangku wes ra kurang-kurang
Opo koe ra ngerteni
Atiku

Opo koe ora sadar
Sayangku wes ra kurang-kurang
Opo koe ra ngerteni
Atiku


SONG WRITER : Rohman Adi


    Agar mudah mengakses Blog Gue di smartphone, klik ikon 3 titikdi browser Chrome kemudian pilih "Tambahkan ke layar utama". Selanjutnya bisa mengakses Blog Gue dari layar utama smartphone dengan klik ikon Blog Gue.

    You Might Also Like: