--> Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Slemanreceh - Tresno Loro-lorone

Aku ngakoni salah
Wees gawe atimu susah
Aku wes mblenjani
Tresnamu tak hianati

ra mbok pikirke atiku
Tegane menduakanku
Kau gandeng wabitamu yang baru

Aku bukan pelampiasan
aku cinta setulus hatiku
tak kan ku tinggalkan
meski bukan yang pertama
aku cinta setulusnya

Coba kau pilih satu di antara kita
Ojo mung ngobral janji
gawe dolonan atiku

Aku bingung kudu milih sopo
sing bakal tak pilih naliko ning pelaminan

Aku bukan pelampiasan
Aku loro mergo kowe gawe cindro
Saiki wes gandeng karo wong liyo

[musik]

Coba kau pilih satu di antara kita
Ojo mung ngobral janji
gawe dolonan atiku

Aku bingung kudu milih sopo
sing bakal tak pilih naliko ning pelaminan

Cukup mung samene wae
aku wes ra kuat di larani
tulung tinggalke aku

Aku bukan sebatas pelampiasan
tapi aku mengharapkan engkau jadi
Pendamping hidupku


Cipta : Herry marwanto (slemanreceh)


    lirikterjamahanindo.com

    You Might Also Like: