Linglung - Melisa

Koyok tanpo duso kowe ninggal lungo
Senadyan sak kedhep ora gelem kondho
Kowe seng tak pujo uwes keno gudho
Lali Sewu janji gek dadi ratu sedhino

Loro seng tak roso awan bengi nyekso
Aku ngelos dhodo Ileng kowe seng wes cidro
Gek salah ku opo gek doso ku opo
Tego kowe ninggal aku seng Setyo

Linglung lemes koyok tanpo Balong
Bingung menyang ngendi jalok tulong
Eling mbyine naliko tresno kok Tembong
Eluhku ora biso tak bendong

Linglung lemes koyok tanpo Balong
Bingung menyang ngendi jalok tulong
Tresna neng ati ra bakal iso di bendhong
Iso ku mong sambat aduh biyung

Loro seng tak roso awan bengi nyekso aku ngelos dhodo
Eleng kowe seng wes cidro
Gek salah ku opo gek doso ku opo
Tego kowe ninggal aku seng Setyo

Linglung lemes koyok tanpo Balong
Bingung menyang ngendi jalok tulong
Eling mbyine naliko tresno kok Tembong
Eluhku ora biso tak bendong
Linglung lemes koyok tanpo Balong

Bingung menyang ngendi jalok tulong
Tresna neng ati ra bakal biso di bendhong
Iso ku mong sambat aduh biyung
Iso ku mong sambat aduh biyung

 Aku ngelos dhodo Ileng kowe seng wes cidro Linglung - Melisa

Singer.Melisa
Songwriter.Hariyono
℗ & © 2020 Teta Record