Shinta Arsinta - Kembang Terate

Kembang-kembang terate
Tengah kolam kaya melu ngawe-awe
Naliko aku nguntapake lunga mu arep nyambut gawe
Naliko iku tak bisike, tresnaku ngenteni kowe

Manuk-manuk kedasih
Kelak kelik koyo-koyo melu sedih
Opo ra ngerti tak kangeni
Sok kapan anggonmu bali
Opo ra ngerti tak tresnani
Biyen nganti saiki

Reff :

Telung taun tak enteni kowe bali
Sak iki katon merak ati
Atiku dadi tido-tido opo kowe isih tresna
Tresna ku sing ngremboko opo bakal musno

Bali soko merantau
Apa kowe isih kaya dek semono
Tekamu sasat lintang tibo
Gumebyar koyo putro rojo
Aku ra wani kondho tresno
Kaya rikala semana


Title : Kembang Terate
Artis : Shinta Arsinta
Songwritter : Ndaru Antariksa
Label : ENY'S PRODUCTION