-->

Sakit Rindu - Ardha Tatu & Yudith

Luwih becik loro untu
daripada sirahe ngelu
Sakit cinta, sakit rindu
Yen bengi ra biso turu

yen awan ra doyan mangan
amargo tansah kelingan

Betul kowe bener kandamu, cah ayu
Ora liyo mung sliramu
Rino wengi dadi impenku
wani sumpah opo njalukmu
bocah ayu, jo ngguya-ngguyu

Lali anak, lali bojo
Lali wayah, lali petung
Rasane wong lagi gandrung
Pilih mbacut opo pilih wurung
Yen wurung tak mlebu sarung

Malaria opo malarindu
sedino koyo sewindu
Neng awak marakke kuru
Numpak dokar mlakune ngulon
Wong sabar mesti kelakon

Waduh bapak aduh biyung
anakmu koyo wong gemblung
Kapan ndiko paring pitulung
Iwak cucut mlebu neng karung
kebacut alias kadung
ngentekke sawah, ngentekke kalung


Sakit Rindu (Live Cover)
Ciptaan: Manthous
Vocal: Ardha Tatu - Yudith


    LihatTutupKomentar