Ombre Je - Ora Bakal Lali

naliko semono aku tresno marang sliramu
duh cah ayu pepujaning atiku
nanging romo lan ibumu ora paring restu
amergo aku wong cilik ora ndue bondo

nanging aku ora bakal ngalah ing kahanan
mring sliramu tresnaku duh cah ayu

Reff :

aku ora bakal mblenjani janji iki
janji bakal bali nembung sliramu kang tak tresnani
ugo semono kui uripku wis kecukupan
bakal nglamar koe gawe tentrem neng atimu

Musik :

naliko semono aku tresno marang sliramu
duh cah ayu pepujaning atiku
nanging romo lan ibumu ora paring restu
amergo aku wong cilik ora ndue bondo

nanging aku ora bakal ngalah ing kahanan
mring sliramu tresnaku duh cah ayu

Reff :

aku ora bakal mblenjani janji iki
janji bakal bali nembung sliramu kang tak tresnani
ugo semono kui uripku wis kecukupan
bakal nglamar koe gawe tentrem neng atimu
ugo semono kui uripku wis kecukupan
bakal nglamar koe gawe tentrem neng atimu

aku ora bakal lali mblenjani janji iki
janji bakal bali nembung sliramu kang tak tresnani

ugo semono kui uripku wis kecukupan
bakal nglamar koe gawe tentrem neng atimu
bakal nglamar koe gawe tentrem neng atimu..
bakal nglamar koe gawe tentrem neng a.. timu..


Ombre Je - Ora Bakal Lali

naliko semono  F                G aku tresno marang sliramu         Em      Am      Dm  G duh cah ayu pepujaning atiku..    C              Am nanging romo lan ibumu  F         G    -F ora paring restu  Em        Am amergo aku wong cilik  Dm       G ora ndue bondo..    Em         E nanging aku ora          Am          G bakal ngalah ing kahanan            F -Em mring sliramu     -Dm -Bb      G tresnaku duh cah ayu..  Reff :       F      G  aku ora.. bakal..            Em     Am  mblenjani janji iki          Dm  janji bakal bali     G            C  nembung sliramu kang             C7  tak tresnani..         F        G  ugo semono.. kui..         Em        Am  uripku wis kecukupan            Dm  bakal nglamar koe    G               C    C7  gawe tentrem neng atimu..  Musik : F G C..         Dm G C..    C      Am naliko semono  F                G aku tresno marang sliramu         Em      Am      Dm  G duh cah ayu pepujaning atiku..    C              Am nanging romo lan ibumu  F         G    F ora paring restu  Em        Am amergo aku wong cilik  Dm      G ora ndue bondo..    Em         E nanging aku ora          Am          G bakal ngalah ing kahanan            F -Em mring sliramu     -Dm  D       G tresnaku duh cah ayu..  Reff :       F      G  aku ora.. bakal..            Em     Am  mblenjani janji iki          Dm  janji bakal bali     G            C  nembung sliramu kang             C7  tak tresnani..         F        G  ugo semono.. kui..         Em        Am  uripku wis kecukupan            Dm  bakal nglamar koe    G               C    C7  gawe tentrem neng atimu..        F            G  aku ora.. bakal lali         Em        Am  mblenjani janji iki          Dm  janji bakal bali     G            Gm  nembung sliramu kang             C  tak tresnani..         D        F  ugo semono.. kui..         Em        A  uripku wis kecukupan            Dm  bakal nglamar koe    G               C  gawe tentrem neng atimu..  A          Dm   bakal nglamar koe    Em              F Em  gawe tentrem neng atimu..            Dm  bakal nglamar koe    G               Fm Bb C  gawe tentrem neng a.. timu.. 

OMBRE JE - ORA BAKAL LALI
CIPT :REZA GINANDHA SAKTI