Chord Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto

Chord Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto  [Intro:]  G C G C G C G D  G         C tembang iki     G                 Am tak gawe mung kanggo kowe             D                   G sing paling tak tenani nganti saiki..  G                 C tumetese banyu moto iki..           Am sing dadi saksi               D             G sumpah lan janji sehidup semati..  (Chorus) G                        C sampai kapan kan kau buktikan          D                    G tresno tulus yo mung kanggo awakku G                      C  sampai mati kan ku pastikan            Am mergo mung kowe              D                 G sing tak tresnani.. tekaning mati..  G  cahyo lintang ing wengi C               D  nggawe ayeme ati..             C tambah ndedowo roso                   D          G kangen mring sliramu.. tresnaku..  (Intro)  C  D Bm Em Am D G  G                 C  tumetese banyu moto iki           Am sing dadi saksi               D             G sumpah lan janji sehidup semati  (Chorus) G                        C  sampai kapan kan kau buktikan..          D                     G tresno tulus yo mung kanggo awakku G                      C sampai mati kan ku pastikan            Am mergo mung kowe              D              G sing tak tresnani tekaning mati  G                        C  sampai kapan kan kau buktikan          D                   G tresno tulus yo mung kanggo awakku G                          C ho.. sampai mati kan ku pastikan            Am mergo mung kowe              D                G sing tak tresnani tekaning mati  G cahyo lintang ing wengi C               D nggawe ayeme ati             C tambah ndedowo roso                   D         G kangen mring sliramu tresnaku