-->

Ilux ID - Kari Cerito


Kelingan sing bien bien
Ra kroso netes eluhku
Aku kangen aku rindu
Karo guyumu

Kowe seng tak sayang-sayang
Saiki wes lungo kari cerito
Cukup atiku iki nelongso
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

Kelingan sing bien bien
Ra kroso netes eluhku
Aku kangen aku rindu
Karo guyumu

Kowe seng tak sayang-sayang
Saiki wes lungo kari cerito
Cukup atiku iki nelongso
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

Tak iklasno
Kowe nyanding wong liyo
zonanyanyi.blogspot.com

Lihat Juga: Ilux ID - Lirik, Lagu Dan Album (Discography)


Judul Lagu: Kari Cerito
Penyanyi: Ilux ID
Pencipta: Ilux ID

LihatTutupKomentar