-->

Sarah Ema - Pamit


dudu mergo aku wes ra tresno
nanging aku ngeroso
kowe saiki bedo
ngancani kowe
mung mbok sio-sio
atiku wes kadung loro
wes mbok gawe tatu
jeru ning atiku

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis
tak empet mergo
aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

Reff :

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit

Musik : C F Am F G C

saikine aku ra peduli
masio sak tenane
atiku iki nangis
tak empet mergo
aku kudu kuat
ngadepi kahanan iki
urip tanpo kowe
aku uwis lilo

Reff :

mungkin iki wes dalane
aku kudu lungo
ninggalne kowe
pamit ro kowe

aku ngerti iki abot sanggane
ora perlu di tutokne
timbang tambah loro ati
aku pamit
timbang tambah loro ati
aku pamit


Title. PAMIT
Artist. Sarah Ema
Songwriter. Sarah Ema


    LihatTutupKomentar