-->

Nonna 3in1 - Tresno Kepati


Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi

Atiku sing mbok gawe bimbang
Rina wengi mung tansah sumelang
Aku mong bisa ngelus dodo
Ngempet banyu mata ati nelangso

Aku gelo, sampean tego
Ngomong tresna Ning nyatane sandiworo
Jarene aku mbok jak rabi
Tiwas tak enteni jebul ngapusi

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Saiki aku bisa opo
Tak gondelono sliramu wes ra tresno
Senadyan tangis keronto ronto
Kowe panggah milih wanito liyo

Tresnoku sing kepati
Tak simpen jeroning ati
Masio aku ora sido rabi
Masio aku ora sido rabi

Lihat Juga: Nonna 3in1 - Lirik, Lagu Dan Album (Discography)


Artist : Nonna 3in1
Songwriter : FarIz Boms

LihatTutupKomentar