-->

NFF - Ambyar Sak Kabehe


wes suwe aku leh nunggoni
jawaban tresnamu tekan saiki
wes suwe tanduran tresnamu
gumandul dadi tetep tak kumbahi..

Int.

limang tahun tak cubo nggenahi
ameh kepiye hubungan awake dewe
nanging jawaban wong tuamu
marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :

ra sudi aku saiki
yen dikon mbaleni
amergo wes kebak loro ning ati..

mending awake dewe
ojo mlaku dadi siji
minggato aku lilo kowe rabi..

Musik :

limang tahun tak cubo nggenahi
ameh kepiye hubungan awake dewe
nanging jawaban wong tuamu
marai nggerus ajur sak kabehe..

Reff :

ra sudi aku saiki
yen dikon mbaleni
amergo wes kebak loro ning ati

mending awake dewe
ojo mlaku dadi siji
minggato aku lilo kowe rabi

(mas ojo.. ngono)
(aku iseh ntresnani)
(karepku kowe ojo loro ati)

(aku ijeh pingin)
(kita dadi siji)
(sepurane wong tuaku wes nglarani)

ra sudi aku saiki
yen dikon mbaleni
amergo wes kebak loro ning ati..

mending awake dewe
ojo mlaku dadi siji
minggato aku lilo kowe rabi..
minggato aku lilo kowe rabi..
minggato aku lilo kowe rabi..



    LihatTutupKomentar