-->

Jihan Audy - Balen


jaremu iseh cinta
jaremu iseh sayang
jaremu pengen balen
karo aku.. karo aku

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah njaluk balen
karo aku.. karo aku

Reff :

mbiyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapuroni

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot
ngejak balen

Musik :

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah njaluk balen
karo aku.. karo aku..

Reff :

mbiyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapuroni

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot
ngejak balen

mbiyen wes tak wanti wanti
yen kowe ingkar janji
ora bakal kowe tak ngapuroni

nyatane kowe lali
ping piro wes nyulayani
ra sah mikir abot
ngejak balen

ra usah mok jelasne
ra usah mok terangne
ra usah njaluk balen
karo aku.. karo aku


Artist : Jihan Audy
Judul : Balen
Pencipta : Sarah Ema


    LihatTutupKomentar