-->

Anisa Salma - Kowe Blenjani


kepiye kowe kabarmu
wong sing tau ning jero atiku
janjine ra bakal ngelarani
nanging sakiki blenjani

jarene bakal ngancani
susah seneng mbok lakoni
nyatane kowe ngapusi
sakiki malah nglungani

perih. . sak jroning atiku
yen eling marang kenangan dulu
loro. . nanging kudu lilo
kowe gandeng karo wong liyo

aku. . mung biso dedongo
mugo kowe bahagia karo kono
tresno. . ra kudu duweni
tak tompo sak kuate ati


Judul : Kowe Blenjani
Cipt : Anisa Salma
Artist : Anisa Salma
Music arr : Fajar Studio
Producer by F.Pro




    LihatTutupKomentar