Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Yossi Graha - Entenono Aku


matur..nuwun
kanggo wektu sing mbok paringi
wes tok jogo awak lan atimu
dinggo awakmu

selalu dadi semangat uripku
ojo leren untuk mencintaiku
aku bangga aku bahagia
iso.. nduweni awakmu

Reff :

tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
kisah cinta kita tekan ing pati
aku ora nduwe bondo lan rupo
nduweku ati sing setia

ojo lungo.. adoh-adoh stop
mandegko ndisik entenono aku
aku iso nggawe uripmu mulyo
tanpo nyusahke wong liyo

Musik :

matur..nuwun
kanggo wektu sing mbok paringi
wes tok jogo awak lan atimu
dinggo awakmu

selalu dadi semangat uripku
ojo leren untuk mencintaiku
aku bangga aku bahagia
iso.. nduweni awakmu

Reff :

tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
kisah cinta kita tekan ing pati
aku ora nduwe bondo lan rupo
nduweku ati sing setia

ojo lungo.. adoh-adoh stop
mandegko ndisik entenono aku
aku iso nggawe uripmu mulyo
tanpo nyusahke wong liyo

tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
kisah cinta kita tekan ing pati
aku ora nduwe bondo lan rupo
nduweku ati sing setia

ojo lungo.. adoh-adoh stop
mandegko ndisik entenono aku
aku iso nggawe uripmu mulyo
tanpo nyusahke wong liyo
tanpo nyusahke wong liyo..



    Agar mudah mengakses Blog Gue di smartphone, klik ikon 3 titikdi browser Chrome kemudian pilih "Tambahkan ke layar utama". Selanjutnya bisa mengakses Blog Gue dari layar utama smartphone dengan klik ikon Blog Gue.

    You Might Also Like: