-->

Lirik Lagu Isa Isarb - Sampai

Lirik Lagu "Sampai" dari Isa Isarb. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Isa Isarb. Berikut kutipan lirik lagunya "Sampai aku sampai sampai atas puncak ramai ramai yang cuba jatuhkan aku ludah ke langit pun tak sampai ku …". Anda bisa berlangganan atau membeli lagu ini lewat media digital resmi seperti Google Play Music, Apple Music dan iTunes, Amazon, Qobuz, Joox, Langit Musik, Spotify, Deezer, KKBOX dan media pembelian resmi online musik lainnya atau anda bisa mendengarkannya lewat saluran Youtube. Selengkapnya Lirik Lagu Sampai yang dinyanyikan oleh Isa Isarb. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.

Details

Lirik Lagu Sampai - Isa Isarb
Artist : Isa Isarb
Judul Lagu : Sampai
Album : Sampai - Single
Label : Isa Isarb

Lirik Lagu Sampai

Sampai aku sampai
Sampai atas puncak ramai
Ramai yang cuba jatuhkan aku
Ludah ke langit pun tak sampai ku

Kita sudah sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap kita sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap kit kit kit

Bukan senang aku sampai sini
Ada cara, cara aku korang takkan faham
Usaha kita tak sama dulu dan kini
Terus mara
Mara ku sedia tuk dibaham

Tak pernah kisah korang nak baham kita
Ini cerita sama cam batu permata
Batu buruk di bawah tekanan tinggi-tinggi
Sampai satu masa bernilai berjuta-juta

Aku dari keluarga yang bukan senang
Korang bangun atas meja dan terhidang
Aku pergi memburu sebelum ratah
Memang makan sama tapi lauk beza

Kesana kesini kesana kesini
Merana disini kerjaya disini
Buaya disini bahaya disini
Aku tangkas semua sebelum sampai sini

Sampai aku sampai
Sampai atas puncak ramai
Ramai yang cuba jatuhkan aku
Ludah ke langit pun tak sampai ku

Kita sudah sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap kita sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap kit kit kit

Memang kita generasi muda
Kita gagal
Gagal sekarang bukan selamanya
Bukan tak boleh berjaya kita
Ada masa, masa kan buktikan siapa kita

Aku umur-umur dua puluhan
Memang pernah dipandang sampah murahan
Sekarang sebulan buat tujuh angka
Sampah murah kan berjaya siapa sangka

Jangan salah pilih lawan
Aku boleh jadi kawan
Generasi kita tawan
Tengok atas ada awan

Tengok bawah bumi nyata
Jangan ikut logic otak
Memang nampak benar mata
Tapi itu bukan fak-ta

Cakap nak kaya cepat
Subuh masih tak sempat
Cuba bangun kul empat
Mesti matlamat tepat
Mulut orang tak kisah
Ada yang sebab sayang
Ada yang sebab dengki
Biar berdengki

Kesana kesini kesana kesini
Merana disini kerjaya disini
Buaya disini bahaya disini
Aku tangkas semua sebelum sampai sini

Kita sudak sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap kita sampai
Ok ok kita sampai
Jap jap

Pemberitahuan/Notice: Situs blog ini tidak menyediakan Streaming ataupun Download Mp3 nya karena itu melanggar hak cipta. Dan lirik lagu ini sepenuhnya hak cipta pemiliknya seperti penulis, artis, dan label yang bersangkutan.
LihatTutupKomentar