-->

Kunci Gitar SUGENG DALU Versi INTAN CHACHA (Chord Dasar Mudah)

Chord Kunci Gitar Intan Chacha - Sugeng Dalu (Denny Caknan Cover) Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original
        C Sugeng dalu Dm         G            C   Ati sing biyen tau ngelarani Dm          Kunci Gitar SUGENG DALU Versi INTAN CHACHA (Chord Dasar Mudah)
Title : Sugeng Dalu (Cover)
Artis/Band : Intan Chacha
Tag : Dangdut, Denny Caknan
[Intro] Dm   G   C   Am Dm   G   C   C  G  [Verse]        C Sugeng dalu Dm         G            C   Ati sing biyen tau ngelarani Dm           -Em   F   Wis suwe we ra rene                       G We lungo mung masalah sepele              C   G We golek liyane         C Tambah loro Dm         G            C   Yakin we teko nambahi sengsoro Dm                 F   Ngrusak tatanan ati Sing wis pingin lali   G                     C     karo gedhe dhuwure balunganmu  [Pre-Chorus]          Dm              F Aku wis ora gagas kata luka           C                     Wis cukup wingi ra pengen mbaleni     Dm              F Mario lehmu dolanan ati         G                   Wis wayahe we kapok mblenjani  [Chorus]           F Udan tangise ati G                  Em   Saiki wes rodo terang A                  F   Masio iseh kadang kelingan G                        C   Kowe seng tak sayang-sayang                 F Saiki mung cerito loro G                           Em   Mpun kadung mbekas ning dodo A                      F   Perihe ati sing mbok paringi G                        C       G   Wis cukup ra bakal tak baleni  [Guitar Melody]  C   F   Dm   G Em   Am   Dm   G   C    [Pre-Chorus]          Dm              F Aku wis ora gagas kata luka           C                     Wis cukup wingi ra pengen mbaleni     Dm              F Mario lehmu dolanan ati         G                   Wis wayahe we kapok mblenjani  [Chorus]           F Udan tangise ati G                  Em   Saiki wes rodo terang A                  F   Masio iseh kadang kelingan G                        C   Kowe seng tak sayang-sayang                 F Saiki mung cerito loro G                           Em   Mpun kadung mbekas ning dodo A                      F   Perihe ati sing mbok paringi G                        C         Wis cukup ra bakal tak baleni           F                G   Perihe ati sing mbok paringi              C        C Ora bakal tak baleni... 

Chord Intan Chacha Sugeng Dalu Kunci Gitar Dasar Gampang chordgitaronline.com


LihatTutupKomentar