Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo

Sumilire angin wengi
Nambahi kangen ati iki
Naliko semono koe ngucap janji
Janji bakal sehidup semati

Jujur kui udu karepku
Kui mergo wong tua ku ora maringi restu
Mergo raiso nompo kahananmu

Reff:

Kulo sampun lilo tenan senadyan ati kelaran
Ati iki Uwes krasan jebul malah kelangan
Kang mas tulung ikhlasno aku iki kabeh wes salahku
Mblenjanji janjiku ngapuranen aku

Jujur iki udu karepku
Kui mergo wong tua ku ora maringi restu
Mergo raiso nompo kahananmu

Reff:

Kulo sampun lilo tenan senadyan ati kelaran
Ati iki Uwes krasan jebul malah kelangan
Kang mas tulung ikhlasno aku iki kabeh wes salahku
Mblenjanji janjiku ngapuranen aku

Pancen tresno ra kudu ndueni
Dilakoni wes kersane gusti

Pancen iki mergo restune wong tuo
Tulung ngertenono

Kulo sampun lilo



Sampun Lilo

Intro : G C Am D C Cm  -D  G              C sumilire.. angin wengi..      D               G nambahi.. kangen ati iki..     C         D           G naliko semono kowe ngucap janji         Am      D         G C Cm D janji bakal.. sehidup semati..    G          D     Em jujur.. kuwi udu karepku..        C           D kui mergo.. wong tuaku ora G          Em maringi restu..         Am       D         G mergo raiso.. nompo kahananmu..  Int. Am D G..      Am D G D  Reff:    G           C  kulo sampun lilo tenan          D       G  senajan ati kelaran..   G       C  ati iki uwes krasan        D         G  jebul malah kelangan..              Am            D  kang mas tulung ikhlasno aku        G            Em  iki kabeh wes salahku             Am  mblenjanji janjiku     D        G  ngapuranen aku..  Int. G Em C D      G Em C D    G         D     Em jujur.. iki udu karepku..        C           D kui mergo.. wong tuaku ora G          Em maringi restu..         Am       D         G mergo raiso.. nompo kahananmu..  Int. Am D G Em      Am D G..  Reff:    G           C  kulo sampun lilo tenan          D       G  senajan ati kelaran..   G       C  ati iki uwes krasan        D         G  jebul malah kelangan..              Am            D  kang mas tulung ikhlasno aku        G            Em  iki kabeh wes salahku             Am  mblenjanji janjiku     D        G  ngapuranen aku..         G                C pancen tresno.. ra kudu duweni   D                     G dilakoni wes kersane Gusti        C         D            G pancen iki mergo restune wong tuo Em  Am        D   G  tulung.. ngertenono..   Am      D     C Cm G kulo.. sampun lilo..


    Agar mudah mengakses Blog Gue di smartphone, klik ikon 3 titikdi browser Chrome kemudian pilih "Tambahkan ke layar utama". Selanjutnya bisa mengakses Blog Gue dari layar utama smartphone dengan klik ikon Blog Gue.

    You Might Also Like: