Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Original Chord Nada Dasar F)

Chord Kunci Gitar Tak Ikhlasno By Happy Asmara Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original (Nada F)
Kunci Gitar Tak Ikhlasno By Happy Asmara Kunci Gitar Happy Asmara - Tak Ikhlasno (Original Chord Nada Dasar F)
Judul Lagu : Tak Ikhlasno
Artis/Band : Happy Asmara
Tag : Dangdut
[Intro] F   C   Dm   Am Bb  F   Gm   C  [Verse 1] F        C      Sepine wengi iki Dm       Am Ngeridu ati Bb            F         Gm Seng tansah kelingan sliramu   C          F Kowe ninggal aku  [Verse 2] F       C Ademe howo iki     Dm           Am Nggowo loro sing kang nyoto    Bb           F Mergo nyawang kowe    Gm   C      F    Gandeng karo liyane  Bb   C   F  [Pre-Chorus]        Dm          Am Yen pancen iki wis garise  Bb              F Aku ikhlas lahir batine   Dm           Am Kabeh kudu tak lalekne     Bb            C Masio, abot sanggane oohoo  [Chorus]      F        C       Dm Ra sepirone loro ati iki        Am            Bb Amergo di tinggal pergi        F       Gm Tapi loro ati iki        C        F Amergo di khianati             C        Dm Yen pancen uwis garise         Am            Bb Kowe gandeng karo dek'e           F           Gm Mung dungoku mugo langgeng C       F Sak lawase  [Interlude] F   C   Dm   Am Bb  F   Gm   C F   C   Dm   Am  Bb  F   Gm   F  [Verse 2] F       C Ademe howo iki     Dm           Am Nggowo loro sing kang nyoto    Bb           F Mergo nyawang kowe    Gm   C      F    Gandeng karo liyane  Bb   C   F  [Pre-Chorus]        Dm          Am Yen pancen iki wis garise  Bb              F Aku ikhlas lahir batine   Dm           Am Kabeh kudu tak lalekne     Bb            C Masio, abot sanggane  [Chorus]      F        C       Dm Ra sepirone loro ati iki        Am            Bb Amergo di tinggal pergi        F       Gm Tapi loro ati iki        C        F Amergo di khianati             C        Dm Yen pancen uwis garise         Am            Bb Kowe gandeng karo dek'e           F           Gm Mung dungoku mugo langgeng C       F Sak lawase       F        C       Dm Ra sepirone loro ati iki        Am            Bb Amergo di tinggal pergi        F       Gm Tapi loro ati iki        C        F Amergo di khianati             C        Dm Yen pancen uwis garise         Am            Bb Kowe gandeng karo dek'e           F           Gm Mung dungoku mugo langgeng C       F      F Sak lawase... 

Chord Happy Asmara Tak Ikhlasno Kunci Gitar Gampang Vesi Asli (Nada F) chordgitaronline.com


Popular posts from this blog

Lirik Lagu Pamungkas - Monolog Dan Maknanya

Download 3 Paket Naskah Asli Soal Ujian Nasional Bahasa Indonesia SMP/MTs Tahun 2019

Lirik Lagu Tell Me Something dan Terjemahan Ahmad Abdul