Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Kunci Gitar KANGEN NICKERIE Versi NELLA KHARISMA

Chord Kunci Gitar NELLA KHARISMA - KANGEN NICKERIE (Cover) Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original
 F  C          F    Aku nangis aku kangen A Kunci Gitar KANGEN NICKERIE Versi NELLA KHARISMA
Judul Lagu : Kangen Nickerie
Artis/Band : Nella Kharisma (Cover)
Tag : Dangdut, Didi Kempot
[Chorus] F  C          F    Aku nangis aku kangen A#        C          F Janjimu biyen kowe seneng C             F Neng Nickerie tak enteni         A#           C         F  Gek muliho neng kene aku ngenteni  [Intro] F   Am   Dm   Am    A#   Am   Gm   C A#   A#m   Am   Dm Gm   C    C  [Verse 1] F     Am        Dm   Am   Sepine wengi iki A#          Am       Gm   C   Neng kene aku ngenteni F     Am         Dm           Am   Kesuwen-suwene wis pirang sasi A#          F            Gm   C   Neng Nickerie kowe ra bali  [Pre-Chorus] A#  C       F   Dm   Opo aku salah A#       C         F    C   Naliko urip sak omah  [Verse 2] F       Am            Dm      Am   Rembulan sing ngilo ono segoro A#      F          Gm   C   Padhangono ati kulo F     Am        Dm        Am   Pujaan hatiku ra teko-teko A#          F            Gm   C   Neng Nickerie ndang muliho  [Pre-Chorus] A#  C       F   Dm   Opo aku salah A#       C         F     Naliko urip sak omah  [Gitar Melody] Gm   C   F   Dm Gm   C   F    [Chorus] F  C          F    Aku nangis aku kangen A#        C          F Janjimu biyen kowe seneng C             F Neng Nickerie tak enteni         A#           C         F  Gek muliho neng kene aku ngenteni  [Music] F   Cm   A#   F Gm   Am   Bm   C  [Verse 2] F       Am            Dm      Am   Rembulan sing ngilo ono segoro A#      F          Gm   C   Padhangono ati kulo F     Am        Dm        Am   Pujaan hatiku ra teko-teko A#          F            Gm   C   Neng Nickerie ndang muliho  [Pre-Chorus] A#  C       F   Dm   Opo aku salah A#       C         F     Naliko urip sak omah  [Music] Gm   C   F   Dm Gm   C   F  [Chorus] C          F Aku nangis aku kangen A#        C          F Janjimu biyen kowe seneng C             F Neng Nickerie tak enteni         A#           C         F  Gek muliho neng kene aku ngenteni  [Music] F   Cm   A#   F Gm   Am   Bm   C  [Verse 2] F       Am            Dm      Am   Rembulan sing ngilo ono segoro A#      F          Gm   C   Padhangono ati kulo F     Am        Dm        Am   Pujaan hatiku ra teko-teko A#          F            Gm   C   Neng Nickerie ndang muliho  [Pre-Chorus] A#  C       F   Dm   Opo aku salah A#       C         F     Naliko urip sak omah  [Music] Gm   C   F   Dm Gm   C   F  [Chorus] C          F Aku nangis aku kangen A#        C          F Janjimu biyen kowe seneng C             F       Dm Neng Nickerie tak enteni         A#           C         F  Gek muliho neng kene aku ngenteni          A#   C              F Neng nickerie ndang enggal bali... 

Chord Nella Kharisma Kangen Nickerie Kord Lagu Dasar Gampang Simpel


Agar mudah mengakses Blog Gue di smartphone, klik ikon 3 titikdi browser Chrome kemudian pilih "Tambahkan ke layar utama". Selanjutnya bisa mengakses Blog Gue dari layar utama smartphone dengan klik ikon Blog Gue.

You Might Also Like: