Skip to main content

Lirik Terjemahan Indo

follow us

Kunci Gitar KALUNG EMAS Versi VIA VALLEN

Chord Kunci Gitar VIA VALLEN - KALUNG EMAS Kord Lagu Dasar Mudah Versi Original
m Kalung emas sing ono gulumu   D         E          A Saiki wis malih dadi biru Bm        Kunci Gitar KALUNG EMAS Versi VIA VALLEN
Judul Lagu : Kalung Emas
Artis/Band : Via Vallen (Cover)
Tag : Dangdut, Didi Kempot
[Intro] A   F#m   D   E A   F#m   D   E  [Verse 1] A                C#m Kalung emas sing ono gulumu   D         E          A Saiki wis malih dadi biru Bm              E Luntur koyo tresnamu        C#m   F#m Luntur koyo atimu    D         Bm      G    E Saiki kowe lali karo aku  [Verse 2] A               C#m Kalung emas kui mbiyen tak tuku     D             E           A Tak pasrahke mung kanggo sliramu   Bm           E Gedhe roso tresnaku         C#m      F#m Yo mung kanggo sliramu       Bm       E         A Ra nyono kowe lali karo aku  [Chorus] E                 F#m      C#m Loro atiku, atiku keloro loro     D         E              A Rasane nganti tembus ning dhodho  Bm   E   A  E         Nangisku iki       F#m            C#m Mergo kowe sing njalari     D          Bm       E Kebangeten opo salahku iki             Am    Dm   E Opo dosaku iki...  [Music] A   C#m   D   E   A Bm   E   C#m   F#m D   Bm   G E  [Verse 2] A               C#m Kalung emas kui mbiyen tak tuku     D             E           A Tak pasrahke mung kanggo sliramu   Bm           E Gedhe roso tresnaku         C#m      F#m Yo mung kanggo sliramu       Bm       E         A Ra nyono kowe lali karo aku  [Chorus] E                 F#m      C#m Loro atiku, atiku keloro loro     D         E              A Rasane nganti tembus ning dhodho  Bm   E   A  E         Nangisku iki       F#m            C#m Mergo kowe sing njalari     D          Bm       E Kebangeten opo salahku iki             Am    Opo dosaku iki...  [Outro] Dm   E     A 

Chord Via Vallen Kalung Emas Kord Lagu Dasar Gampang Simpel


Agar mudah mengakses Blog Gue di smartphone, klik ikon 3 titikdi browser Chrome kemudian pilih "Tambahkan ke layar utama". Selanjutnya bisa mengakses Blog Gue dari layar utama smartphone dengan klik ikon Blog Gue.

You Might Also Like: