LeeWoo – Sad Ending Lyrics

Lyrics “LeeWoo ( 이우 ) – Sad Ending ( 이별까지는 생각 못 했어 )” [Romanization] Honja byeol eopneun georireul georeo Naega c…

Linglung - Melisa

Koyok tanpo duso kowe ninggal lungo Senadyan sak kedhep ora gelem kondho Kowe seng tak pujo uwes keno gudho Lali Sewu janji ge…